МОДЕЛИ на Dodge | НОВИНИ ЗА Dodge | ИСТОРИЯ НА Dodge

Снимки: Технологичният център на Технологичният център на "Приста Ойл"

Изпитвателната лаборатория за нефтопродукти  (ИЛН) на Приста Ойл  е един от най-модерните центрове в Европа, разполагащ с ново поколение технически средства за изпитване и измерване. Тук се... вижте още »
Снимки: Ще има ли европейски Dodge Journey? Ще има ли европейски Dodge Journey?

Последните слухове са, че фейслифт версията на Dodge Journey ще се появи на друг пазар под друга марка и наименование. Колкото и странно да ви звучи, вероятността е адски голяма американския ван д... вижте още »
Снимки: През 2013 г. идва новият Dodge Viper През 2013 г. идва новият Dodge Viper

Последното поколение на хитовия модел Dodge Viper слезе от конвейра през юли. Непосредствено след това стартираха обичайните спекулации и клюки по отношение на следващата генерация. Няколк... вижте още »
Снимки: Продава се „масъл кар-а” на Вин Дизел от Бързи и Яростни Продава се „масъл кар-а” на Вин Дизел от Бързи и Яростни

Базираните в Илиной, Volo Auto Museum, обявиха в продажба уникален екземпляр Dodge Charger RT модел от 1970 година, който взе участие в последната част на поредицата Бързи и Яростни (караше го Вин Диз... вижте още »
Снимки: Новият Dodge Charger се появи изневиделица Новият Dodge Charger се появи изневиделица

Американците публикуваха първи официални фотографии наред с детайли относно силовия тракт на новото поколение Dodge Charger. Промените в дизайна на суперседана не са големи и фрапиращи – цял... вижте още »
Снимки: Новият Dodge Durange бе показан преждревременно Новият Dodge Durange бе показан преждревременно

Снимки: От конвейера слезе последният Dodge Viper От конвейера слезе последният Dodge Viper

Снимки: Новият Dodge Viper ще бъде американския вариант на SLS AMG Новият Dodge Viper ще бъде американския вариант на SLS AMG

Неочаквано в интернет се появиха шпионски снимки на прототип, доста идентичен със суперспортния Mercedes-Benz SLS AMG. Най-новите спекулации са, че SLS AMG служи като проект за следващото поколение на... вижте още »
Снимки: Dodge Challenger пази спортния дух на своите предшественици Dodge Challenger пази спортния дух на своите предшественици

С появата на новата година, Dodge показа интересен пакет за своя супер-автомобил, който включва промяна в екстериора и интериора. Независимо от версията на модела, тези добавки ще могат да направят Ch... вижте още »
Снимки: Dodge извади супер-спортния Viper ACR-X Dodge извади супер-спортния Viper ACR-X

Тъй като в най-скоро време Viper SRT10 ще бъде спрян от производство, от Dodge взеха решение да зарадват почитателите на американските мускули с още една супер-спортна версия на модела. Тя се нарича A... вижте още »
Снимки: Фейслифт за Dodge Caliber Фейслифт за Dodge Caliber

Dodge Caliber е вече три години е на пазара. Не е малко! От компанията решиха да го модернизират, като обновят дизайна и добавят нов двигател. Прави впечетление, че екстериора на автомобила е непокътн... вижте още »
Снимки: Saleen планира да купи Dodge Viper от Chrysler Saleen планира да купи Dodge Viper от Chrysler

Според някои слухове един от потенциалните купувачи на обявената от Chrysler марка за продажба ... вижте още »
Снимки: Chrysler с три оферти за Dodge Viper Chrysler с три оферти за Dodge Viper

През януари Chrysler обяви спад от 54,8% в продажбите в САЩ. Президентът на застрашената от фалит компания Джим Прес обаче заяви, че при него има депозирани три оферти за покупка на спортния деп... вижте още »
Снимки: Детройт 2009: Dodge Circuit EV – електромобилът на Chrysler Детройт 2009: Dodge Circuit EV – електромобилът на Chrysler

Снимки: Dodge Ram 2009 продължава да печели хвалби от страна на потребителите и медиите. Dodge Ram 2009 продължава да печели хвалби от страна на потребителите и медиите.

Променящият правилата изцяло нов  Dodge Ram 2009 продължава да печели хвалби от страна на потребителите и медиите. Новия Dodge Ram е обявен за джип на 2009  година  в настоящия бро... вижте още »
Марка:
Модел:
Мощност:
Тип двигател:
Година(от):
Година(до):
Цена(от):
Цена(до):
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ
АВТО ОБЯВИ
Продавам На части!

Продавам Mr.

Продавам Mr.